Om os

Harry´s Motorservice blev startet i 1960 i meget beskedne lokaler på Århusvej af navnkundige Harry Kristensen, primært med henblik på at reparere tohjulere, men ret hurtigt kom der forhandling af forskellige mærker til og op igennem tiden har mærker som Triumph, Norton, Moto Guzzi, MZ, Ducati, Bmw, Honda, Suzuki og Yamaha har været repræsenteret i butikken.

Når en forretning har været med så længe, så har man oplevet både op- og nedture. Men med den jyske besindighed som ballast, har det altid lykkedes at holde støt og rolig kurs frem mod den forretning som man kan opleve idag, hvor det er de to største aktører på markedet som præsenteret i butikken nemlig Yamaha og Suzuki.

Her har man valgt at koncentrere sig om de to mærker og så gå lidt længere ud i produktgrupperne end man har været før, men ingen tvivl om at det motorcyklen som er den største interesse, men scooteren og den nye dille med ATV de firehjulede motorcykeler som man for alvor begyndte i 2003.

Moto Cross
I 2004 begyndte man også med Moto Cross, så rammerne er ved at være fyldt godt og grundigt ud, hvilket man i 1982 havde svært ved at forestille sig. For der føltes butikken alt for stor, men den tid er forbi da afdelingen med beklædning og hjelme o.s.v også er vokset tilsvarende, så der er godt fyldt op det meste af sæsonen. Ejerskabet bag forretningen er idag Thomas Borre Pedersen og Jan Johansen. Der er 4-6 personer til at betjene kunder lidt afhængig af årstiden.

Forretningen udvider
I 2006 køber vi nabo ejendommen grenåvej nr.9 det tidligere BP gas center, her flytter gade afdelingen over dvs. MC og SCOOTER + div. udstyr og ikke mindst beklædning og hjelme mv. I de gamle lokaler i nr 11 forbliver ekspedition af reservedele, alt til MOTO-X OG ATV og VÆRKSTED. Så rammerne er klar til år 2010 hvor vi vil fejre vores 50 ÅRS JUBILÆUM

2011: Vi takker alle for opmærksomheden og støtten i 2010 JUBILÆUMSÅRET. Vi er nu klar til 2011 og vi føler os velforberedt til sæsonen hvor vi ser frem til at hjælpe vore kunder til at komme ud og få nogle gode oplevelser på deres køretøjer.

Vinden vender
2014: Det er året hvor tingene vender igen efter de 7 magre år kommer de 7 fede, og 2014 starter voldsomt ud med en tidlig afslutning på vinteren og en god start på sæsonen med en del handler i bogen inden sæsonen går i gang så begynder det at ligne de gode gamle tider. Honda moto X og Scoter samt mc til 125 ccm og så det nye KYMCO er fabrikaterne som vi nu koncentrerer os om samtidig med at der bliver handlet brugt motorcykler som aldrig før, vi tilpasser os de nye tider med accept af internettets kommen for at blive!

MV Agusta kommer til, med en bred model vifte ser vi frem til at få nogle af disse eksklusive italienere ud at køre på de danske veje. 

Vi vil inden udgangen af 2014 være stærke på nettet med 2 netshops 1 til MX og 1 til MC landevej, samtidig med at vi selvfølgelig gør hvad vi kan for at hjælpe vor store trofaste kundeskare med hverdagens opgaver.

1 December 2014 så er det ganske vist at de 2 HarryMotor web shops er kørende efter en lang og sej kamp er de nu i gang.
Vi bygger løbende videre på dem og glæder os til vi nærmer os et færdigt resultat, men det tager tid.
Bemærk det er ikke alt der er på shoppen som er fysisk til stede i butikken da vi er koblet op på nogle af vore eksklusive leverandørs lagre.